Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
Wij staan klaar om u te helpen ma-vr 9-17 of e-mail: [email protected]
Klantenservice bereikbaar
Snelle levering met DHL express

1 jarig meisje verjaardagsthema's

1e verjaardag meisje


Partyversiering biedt je een ruime keuze aan verjaardagsthema's speciaal aangepast voor de eerste verjaardag van je kleine prinses!
Je vindt er mooie 1 jaar thema's met pasteldecoraties om je baby op haar eerste verjaardag blij te maken!
Zeemeermin, eenhoorn, Minnie™, Disney Baby™, prinses, roze & goud, bosdieren, 1 jaar oud meisje... En nog veel meer!
In deze leuke 1 jaar verjaardagsthema's vind je versiering, wegwerpservies, taartaccessoires, verjaardagskaarsen, tafeldecoraties, confetti... Alles wat je nodig hebt om de eerste verjaardag van je dochter in stijl te vieren!
Kies dus snel het verjaardagsthema dat bij je past en ontdek alle versiering en accessoires die daarin worden aangeboden! Ideaal voor een mooie eerste verjaardagsversiering in een handomdraai.


Versiering 1e verjaardag


Voor de eerste verjaardag van je baby, denk je aan Partyversiering.nl: de specialist in feestversiering!
Partyversiering biedt je een ruime keuze aan verjaardagsversiering om de allereerste verjaardag van je dochter te vieren: wegwerpservies, versiering voor de eerste verjaardag, slingers, hangdecoratie, tafeldecoratie, confetti, taartversiering, verjaardagskaarsjes, 1 jaar-kaarsjes, ballonnen, snoepgoed...
En als je geen ideeën meer hebt voor het organiseren van het 1e verjaardagsfeestje van je dochter, biedt Partyversiering je een ruime keuze aan verjaardagsthema's! In elk van deze thema's vind je al het servies en verjaardagsversiering die je nodig hebt voor je dochter van 1 jaar!


zie meer
zie meer

U bent succesvol ingeschreven