Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print Burger
Wij staan klaar om u te helpen ma-vr 9-17 of e-mail: [email protected]
Klantenservice bereikbaar
Tevreden of terugbetaald Snelle levering met DHL express -15% korting op de eerste bestelling*

Doop- en babyshowerversieringen

Themaversieringen doopsel


Uw versiering voor doop en babyshower voor meisjes en jongens


Wilt u een mooie receptie organiseren voor de babyshower van uw beste vriendin of de doop van uw kind? Voor deze unieke gelegenheid biedt Partyversiering u een ruime keuze aan artikelen die alles omvatten wat u nodig hebt om deze dag voor te bereiden: tafeldecoratie, servies, geschenken, verpakkingen, aankondigingen, zaalversiering, figuurtjes, plaatskaartjes, taartaccessoires... Voor een bijpassende en trendy versiering, ontdek ook al onze doop- en babyshowerthema's die al klaar liggen: de originele Lama & Cactus en Little Sailor, de trendy thema's zoals English style Pink Party, de klassiekers zoals Roze doop en babyshower en Blauwe doop en babyshower, en nog veel meer. Elk van deze thema's bevat alle benodigdheden om de speciale dag voor te bereiden! Het enige wat u hoeft te doen is de uwe te kiezen en de selectie te verkennen die wij aanbieden om van deze doop en babyshower een onvergetelijke dag te maken. En waarom niet het geslacht van uw baby aan uw gasten onthullen door uw babyshower in een genderrevealparty of onthullingsfeest te veranderen! Succes verzekerd!


Doop- en babyshowerversiering


Met Partyversiering, vindt u alles wat u nodig hebt om de versiering van uw receptie te verfraaien voor alle feesten ter ere van de baby: doop, babyshower, genderrevealparty of onthullingsfeest... Ontdek onze ruime keuze aan versieringen tegen lage prijzen om een unieke sfeer te creëren en indruk te maken op uw gasten op deze mooie dag.
Van hangversiering tot tafellopers, en van slingers tot ballonnen, en niet te vergeten stoelhoezen en figuurtjes: hiermee kunt u gemakkelijk een doop- of babyshowerversiering samenstellen die bij u past. En voor uw genderrevealparty: vergeet niet het essentiële amusement om het geslacht van uw baby te onthullen aan uw gasten: meisjes- of jongensballonnen, roze of blauw confettikanon, roze of blauwe confettipiñata...
Ontdek dankzij de keuze op kleur ook onze selectie versieringen vanuit een nieuwe invalshoek door ze te sorteren op de kleuren van uw receptie: het onmisbare blauw of roze, pastelkleuren voor een lentesfeer, of veelkleurig voor een ludiek en trendy feest... Het is aan u om uw versiering samen te stellen om uw onthullingsfeest, uw babyshower of de doop van uw kind helemaal af te maken!


zie meer

U bent succesvol ingeschreven