Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print Burger
Wij staan klaar om u te helpen ma-vr 9-17 of e-mail: [email protected]
Klantenservice bereikbaar
Tevreden of terugbetaald Snelle levering met DHL express -15% korting op de eerste bestelling*

Verjaardagsversieringen voor jongens

Kinderverjaardagsversieringen voor jongens van 1 tot 13 jaar


Of uw jongen nu meer van piraten, superhelden, Mickey™, voetbal of dieren houdt, op Partyversiering zult u vinden wat u zoekt om een verjaardagsversiering te maken die hij niet snel zal vergeten!
Wat zou een verjaardag zijn zonder ballonnen of verjaardagskaarsjes? Met onze kleurrijke en feestelijke selectie zal uw versiering perfect zijn!
Verjaardag rijmt natuurlijk op taart! Hiervoor bieden wij u een hele reeks verjaardagversieringen voor taarten: eetbare platen met zijn favoriete held, cupcakevormen, siliconenvormen maar ook decoratiesets om uw taart op een originele manier te perfectioneren.


Verjaardagsset


Heeft u een verjaardagsidee nodig? Wij hebben voor u verjaardagsthema's voor jongens geselecteerd die alles bij elkaar brengen wat nodig is voor een geslaagd feest!
Van verjaardagswegwerpservies met borden, bekers, tafelkleed bestek; versiering, zowel voor uw tafel als uw kamer; feestaccessoires met kinderverjaardagskaart, puntmutsen, roltongen...
En niet te vergeten alle essentiële elementen om de kinderen bezig te houden: verjaardagspiñata te vullen met snoepjes en cadeautjes, gezelschapsspelletjes met Disney-figuren maar ook waterbommen of een zakloopspel.


Goedkoop wegwerpservies

Alles, of bijna alles, staat klaar om het verjaardagsfeestje van uw kind te organiseren. Het kiezen van een mooi verjaardagswegwerpservies is een must!!! Het zal uw kleine jongen en al zijn vriendjes versteld doen staan op deze fantastische feestdag. Dit servies zal ook onmisbaar zijn om het leven van de mama's te vergemakkelijken, niets is praktischer dan een kartonnen bord, papieren wegwerpservetten of een plastic tafelkleed om uw eettafel te beschermen tegen kleine ongelukjes. Op Partyversiering bieden wij u een enorme keuze aan verjaardagsservies, waarmee u een verjaardagsversiering kunt maken in overeenstemming met de favoriete helden of thema's van uw jongen. Onze Disney™-thema's met Mickey Mouse™, Jake and the Pirates™, bijvoorbeeld, zullen hem zeker bekoren! Het enige wat u hoeft te doen is de tafel dekken en uw kind verrassen op deze magische dag!


Thema- en versieringsideeën voor jongensverjaardagen

Uw kind vraagt om een verjaardagsfeestje en u wilt iets groots doen? Kies zijn favoriete personage of universum en geef een geweldig jongensverjaardagsfeest! Partyversiering biedt vele verjaardagsthema's om uw tafeldecoratie aan te passen aan de ruimte. Als het een sportman is, kies dan het thema 'Voetbal' of 'Basketbal'. Houdt hij ervan zich te verkleden en op avontuur te gaan? Geef hem een Piratenverjaardag, een Ridderthema of een Cowboyfeest! U vindt er een brede waaier van thema's voor alle smaken en leeftijden. Harry Potter™, Dragon Ball Z™ of Fortnite™ voor de oudere kinderen; een dinosaurusfeest of PJ Maks™ voor de kleintjes. Maak het perfecte themaverjaardagsfeestje om de ogen van uw kleine jongen te laten stralen!


Jongensverjaardag: taartdecoratie

Het belangrijkste van een verjaardag is de taart! En dat moet groots worden aangepakt om de ogen en de smaakpapillen van uw jongen en zijn kleine gasten in verrukking te brengen. U hoeft geen geweldige bakker te zijn: bak een eenvoudige chocolade- of yoghurtcake en bedek die gewoon met een personaliseerbare suikerschijf. Voetbal, piraat, superheld, dinosaurus, matroos... Een grote keuze aan suikerdecoraties wacht op u! Voeg suikerfiguurtjes of confetti toe, verjaardagstaartdecoraties om te versieren. Het enige wat u hoeft te doen is een paar kleurrijke verjaardagskaarsjes neerzetten en u hebt de mooiste jongensverjaardagstaart!


zie meer

U bent succesvol ingeschreven