Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
Wij staan klaar om u te helpen ma-vr 9-17 of e-mail: [email protected]
Klantenservice bereikbaar

Piratenthema verjaardagsversieringen

Thema's voor jongensverjaardag piraat


Is uw kleine zeeman een fan van piraten, piratenschepen en schattenjachten? Geef hem dan een geweldig verjaardagsfeest met al zijn vriendjes, in het thema piraten!
Om u te helpen bij de organisatie van uw verjaardagsfeest, biedt Partyversiering u vele jongensverjaardagsthema's in het piratenthema: voor de kleintjes of wat ouder, met schatkaart of schedel en gekruiste beenderen, in het thema van de beroemde tekenfilm Jake en de Nooitgedachtland Piraten™ of gewoon met een schattige kleine matroos, gekleurd of in zwart en rood... Er is iets voor elke smaak en elk budget!
Het enige wat u hoeft te doen is uw thema te kiezen en de inhoud te verkennen: een ruime keuze aan piratenverjaardagsartikelen om uw verjaardagsversiering gemakkelijk te laten slagen om uw kind te verrassen; maar ook accessoires om uw feest op te vrolijken en de sfeer van uw piratenverjaardag te bepalen!
Piratenwegwerpservies, piratenversiering, ballonnen, verjaardagskaarsen, schatkistpiñata, nepgouden munten, piratenvlag, en niet te vergeten piratenkostuums en accessoires voor een verkleed verjaardagsfeestje... U vindt alles wat u nodig hebt voor uw verjaardagsfeestje in deze piratenthema's voor jongens!
Dus ga ervoor! Het moeilijkste is keuzes maken!


Piratenverjaardagsfeestje


Partyversiering geeft u alle ideeën die u nodig hebt om de sfeer te bepalen en uw piratenverjaardagsfeestje op de verjaardag van uw kleine zeeman op te vrolijken!
Piñata, spelletjes, schattenjacht, activiteiten... ontdek al onze ideeën om van uw piratenverjaardag een onvergetelijke dag te maken!
Allereerst is het eerste hoogtepunt van alle kinderfeestjes natuurlijk de piñata!
Deze mooie piñata, gemaakt van karton in de vorm van een schatkist, een kleine piraat of een piratenschip zijn de ideale activiteit om alle kleintjes te vermaken! Vul hem gewoon met kleine speeltjes en snoepjes en hang hem aan een boom. De kleine matrozen moeten er dan om de beurt op tikken tot hij breekt en de schat vrijkomt!
Voor een tweede activiteit voor uw piratenverjaardag, ontdek ook al onze kleine geschenken en klein speelgoed! U kunt ze gebruiken als schat op uw piratenschattenjacht! Verstop deze speeltjes in de tuin of in huis, samen met wat snoepjes, en ga dan op schattenjacht met een kaart en raadsels die u van tevoren hebt voorbereid!
Om de sfeer van uw piratenverjaardag te bepalen, mag u de feestartikelen, roltongen en piratenaccessoires niet vergeten! Sfeer gegarandeerd!
Dus zet de zeilen bij om uw kleine zeeman voor te bereiden op een onvergetelijk piratenverjaardagsfeestje!


zie meer
zie meer

U bent succesvol ingeschreven