Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print Burger
Wij staan klaar om u te helpen ma-vr 9-17 of e-mail: [email protected]
Klantenservice bereikbaar
Tevreden of terugbetaald Snelle levering met DHL express -15% korting op de eerste bestelling*

Versieringsideeën voor verjaardag met eenhoornthema

Verjaardagsversiering met iriserende, pastelkleurige of regenboog eenhoorn


Is uw dochter gevallen voor de eenhoorn-trend? Organiseer voor haar een eenhoorn kinderverjaardag! Wij bieden een breed scala aan eenhoorn thema's, van de meest trendy tot de schattigste, allemaal tegen lage prijzen. Voor een trendy eenhoorn verjaardagsversiering, is het thema regenboogkleurige eenhoorn een must-have. Het combineert de beroemde eenhoorn met goud en regenboogkleuren voor een versiering die zowel geschikt is voor een kind als voor een volwassene. Het thema pastel eenhoorn combineert lichtgetinte kleuren met een beetje goud voor een zachte en toch trendy versiering. Wij bieden ook het thema kleine eenhoorn voor iets kleinere kinderen of het kleurrijke thema regenboog eenhoorn! Aarzel dus niet langer en kies het verjaardagsversieringsthema dat bij de persoonlijkheid van uw kleine meid past.


Goedkoop eenhoorn verjaardagsfeestje


Zodra u het thema hebt gekozen dat uw kind waarschijnlijk zal aanspreken, is het tijd om alle eenhoorn verjaardagsversieringen te kopen. Sommige producten zijn onmisbaar voor een geslaagde versiering: de verjaardagsballonnen, het wegwerpservies en zelfs de tafeldecoratie en de verjaardagskaarsen. Op Partyversiering, ruime keuze aan goedkope eenhoorn verjaardagsversieringen voor alle smaken: ballonnen, hangversiering en eenhoorn slingers. En als u niet zeker bent over uw versiering of hoe een kinderfeestje te plannen? Geen paniek! Met onze Partyversiering blog ontdek u een waaier van tips en adviezen voor een eenhoorn verjaardag die zeker een succes wordt.


Eenhoorn verjaardag tafeldecoraties

Op een verjaardagsfeestje met eenhorn-thema kun u het beste alles uit de kast halen voor een geslaagde sprookjesversiering. Als de kamer versierd is met allerlei eenhoornslingers en ballonnen, is het de hoogste tijd om aan de eenhoorntafeldecoratie te beginnen. Of u nu een thema hebt gekozen of uw fantasie de vrije loop hebt gelaten, uw verjaardagstafel zal hoe dan ook 100% eenhoorn moeten zijn! Neem een mooi servies met eenhoornthema in pastel-, regenboogkleurige of regenboogtinten: borden, bekertjes, servetten, alles zal bij elkaar passen om het thema tot op de letter te volgen. Rol een mooie eenhoorn tafelloper uit op uw tafelkleed en bestrooi deze met eenhoorn tafelconfetti: zilver, gekleurd, pastel of goud ... U heeft de keuze om uw eenhoorn tafel to mooi te maken als u wilt! En voeg de kers op de taart toe met een prachtig eenhoorn centerpiece. Uw eenhoorn verjaardagstafel is eindelijk klaar!


zie meer

U bent succesvol ingeschreven