Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
Wij staan klaar om u te helpen ma-vr 9-17 of e-mail: [email protected]
Klantenservice bereikbaar
Snelle levering met DHL express

Versieringsideeën voor de eerste verjaardag van een jongetje

1ste verjaardag voor jongetjes


De eerste verjaardag van een baby is altijd een emotioneel moment! We moeten de gelegenheid van zijn eerste kaarsjes markeren!
Dus als u van deze dag een onvergetelijk feest wilt maken, heeft Partyversiering wat u nodig hebt: vele 1ste verjaardag jongensthema's voor alle smaken en budgetten!
Hier vindt u versieringen voor 1 jaar-verjaardagen in de kleuren van de meest bekende babyfiguren of met mooie patronen en kleuren! Kies de uwe: Disney Baby™ voor een schattige eerste verjaardag, heteluchtballonnetje voor een luchtige 1e jaar, Mickey voor een kleurrijk feestje, bosdieren voor een schattige 1e verjaardag, piraatje voor kleine matrozen, en nog veel meer... Kies uit al onze thema's voor de 1e verjaardag van uw jongen.
In elk van de vele 1 jaar-verjaardagsthema's vindt u alles wat u nodig heeft voor uw 1 jarige jongen: wegwerpservies, 1 jaar-verjaardagskaarsjes, tafelconfetti, ballonnen, suikerpasta, taartdecoratie...
Dus kies uw thema voor het 1e jaar van uw jongen en laat ons u begeleiden!


Verjaardagsfeest 1 jarige


Wil u een onvergetelijk verjaardagsfeest geven voor de 1e jaar van uw jongen, maar weet u niet waar te beginnen? Heeft u hulp en advies nodig?
Maak u geen zorgen meer! Partyversiering geeft u zijn geheimen en tips om een magische eerste verjaardag voor jongens van A tot Z te organiseren! Volg de gids:
Voordat u begint, moet u eerst het thema voor de eerste verjaardag kiezen: Disney™, Winnie de Poeh™, Mickey, piraat, jungle, oceaan, heteluchtballon...
Daarna vindt u gemakkelijk alle accessoires die u nodig hebt voor uw baby's 1e jaar speciaal voor u geselecteerd: wegwerpservies, accessoires voor uw verjaardagstaart, verjaardagskaarsen, kamerversiering en tafeldecoratie.
Om niet te verdwalen hebben we zijn hier de benodigdheden voor de eerste verjaardag van uw jongen: een 1 jaar-kaars voor de verjaardagstaart, latex ballonnen die in de lucht blijven zweven, een mooie verjaardagstafel met mooi wegwerpservies, rietjes en confetti en tot slot wat decoratie voor op de taart: suikerglitter, kleurstof of suikerpasta om de eerste verjaardagstaart van uw baby een fantasierijk tintje te geven!
En voor een trendy touch, creëer een klein 'snoepbar'-buffet met onze glazen snoepdoosjes en snoepjes! Trendy moeders en babyfoodies zullen er dol op zijn!
Nu kent u al onze tips om de eerste verjaardag van uw kind gemakkelijk voor te bereiden, dus laten we beginnen! Bestel op Partyversiering.nl met een paar klikken en ontvang uw bestelling binnen een paar dagen rechtstreeks bij u thuis!


zie meer
zie meer

U bent succesvol ingeschreven