Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print Burger
Wij staan klaar om u te helpen ma-vr 9-17 of e-mail: [email protected]
Klantenservice bereikbaar
Snelle levering met DHL express -15% korting op de eerste bestelling* 10€ korting vanaf 49 Code:* MEI10

Tafeldecoratie voor Oudejaarsavond

Nieuwjaar tafeldecoraties


Een droomtafeldecoratie


Wordt Nieuwjaar dit jaar bij jou gevierd? Wil je dat jouw feest aan de verwachtingen voldoet voor deze onvergetelijke gebeurtenis? Om deze gelegenheid tot een succes te maken, biedt Partyversiering je een hele selectie sfeerartikelen aan voor de versiering en het vermaak op jouw avond. Kies je tafeldecoratie uit onze thema's perzik, gouden koraal, arabesk, zwart... en ontdek vervolgens onze selectie wegwerpservies, nieuwjaarsdecoratie, placemats en tafellopers, feestartikelen en accessoires. Rest jou alleen nog met volle teugen van je Nieuwjaarsavond te genieten!


Wegwerpservies Nieuwjaar


Partyversiering biedt een breed scala aan wegwerpservies om een mooie tafel te dekken voor het Nieuwjaar. Van klassiek tot het meest originele servies, ontdek onze trendy en feestelijke thema's om Nieuwjaar op de juiste manier te vieren! Kies het gouden Wasabi servies voor een supertrendy decoratie, het Modus Vivendi ivoorthema voor een chique inrichting, gouden polkadot servies of zilveren polkadotservies voor originaliteit, het Zwarte Modus Vivendi-thema voor een glamoureuze avond... Zodra je het servies heeft uitgekozen, kun je onze selectie bijpassende placemats en tafellopers, onze Nieuwjaarsversiering en onze feestartikelen bekijken om je feest op te fleuren.


zie meer

U bent succesvol ingeschreven