Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
Klantenservice bereikbaar

Betalen


 

Met iDeal of Mister Cash kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDeal is het systeem dat jou direct koppelt aan je eigen bank bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDeal hoef je jezelf niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren dan kun je direct met iDeal betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Anders dan bij creditcard-betalingen houdt je zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.

 

Je betaalt het totaalbedrag met je VISA of Mastercard via een beveiligde verbinding (SSL). Uw wordt doorgestuurd naar de beveiligde betalingspagina van onze bank. Geef hier uw bankgegevens op en bevestig deze. De bank zal uw betaling bevestigen.

 


Met een PayPal account kan je betalen zonder dat je persoonlijke informatie hoeft te sturen. PayPal is daarom een makkelijke en veilige betaalmethode. Om te kunnen betalen met PayPal, dien je je éénmalig te registreren. Het enige dat je hiervoor nodig hebt, is een eigen e-mailadres en creditcard! Voor meer informatie kan je de PayPal website bekijken.

 

 

Wanneer je jouw bestelling afrond via bankoverschrijving, krijg je direct een email met de betaalgegevens en een uniek referentienummer. Met deze gegevens maak je zelf het totaalbedrag over. Zodra jouw betaling binnen is - dit kan tot 5 werkdagen duren - wordt jouw bestelling verzonden. De door ons vermelde leveringstijden gelden dan vanaf het moment van ontvangst van betaling.

 

Pay later with KLARNA
Op het moment dat u kiest om uw bestelling achteraf te betalen, krijgt u van Klarna separaat een factuur. Klarna stuurt u de factuur toe zodra wij hen hebben geïnformeerd dat de bestelling is verstuurd. Dit is meestal zo'n 2 dagen nadat u een e-mailbevestiging van uw aankoop heeft ontvangen. Deze factuur ontvangt u via e-mail. Deze factuur betaat u aan Klarna in plaats van aan ons. Nederlandse klanten hebben 14 dagen de tijd om de factuur te betalen, Belgische klanten hebben 21 dagen de tijd. Het makkelijkst is om de factuur via de Klarna app te betalen. Maar u kunt hem ook via de online portal op klarna.com betalen. Meer informatie over deze betaalmethode vindt u hier.

 

Klarna Sofort overschrijving
Met een Klarna Sofort overschrijving kunt u snel en eenvoudig uw bestelling betalen. Klarna is dé online Zweedse betalingsmethode: uw overschrijving wordt (bijna) in real time door ons ontvangen. Handig voor bedrijven of Belgische klanten die snel hun bestelling geleverd wensen te krijgen. Meer informatie kunt u vinden op de website van Klarna.

U bent succesvol ingeschreven