Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print Burger
Wij staan klaar om u te helpen ma-vr 9-17 of e-mail: [email protected]
Klantenservice bereikbaar
Tevreden of terugbetaald Snelle levering met DHL express -15% korting op de eerste bestelling*

Prijzen en betaling


De prijs:

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Onze prijzen veranderen dagelijks. Het toevoegen van een artikel aan uw winkelmandje betekent niet dat dit artikel is gereserveerd en dat de prijs ervan is vergrendeld.

 

 

Met iDeal of Bancontact kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDeal is het systeem dat jou direct koppelt aan je eigen bank bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDeal hoef je jezelf niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren dan kun je direct met iDeal betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Anders dan bij creditcard-betalingen houdt je zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.

 

Je betaalt het totaalbedrag met je VISA of Mastercard via een beveiligde verbinding (SSL). Uw wordt doorgestuurd naar de beveiligde betalingspagina van onze bank. Geef hier uw bankgegevens op en bevestig deze. De bank zal uw betaling bevestigen.

 


Met een PayPal account kan je betalen zonder dat je persoonlijke informatie hoeft te sturen. PayPal is daarom een makkelijke en veilige betaalmethode. Om te kunnen betalen met PayPal, dien je je éénmalig te registreren. Het enige dat je hiervoor nodig hebt, is een eigen e-mailadres en creditcard! Voor meer informatie kan je de PayPal website bekijken.

Pay later with KLARNA
Op het moment dat u kiest om uw bestelling achteraf te betalen, krijgt u van Klarna separaat een factuur. Klarna stuurt u de factuur toe zodra wij hen hebben geïnformeerd dat de bestelling is verstuurd. Dit is meestal zo'n 2 dagen nadat u een e-mailbevestiging van uw aankoop heeft ontvangen. Deze factuur ontvangt u via e-mail. Deze factuur betaat u aan Klarna in plaats van aan ons. Klanten hebben 30 dagen de tijd om de factuur te betalen. Het makkelijkst is om de factuur via de Klarna app te betalen. Maar u kunt hem ook via de online portal op klarna.com betalen. Meer informatie over deze betaalmethode vindt u hier.

 

Klarna Sofort overschrijving
Met een Klarna Sofort overschrijving kunt u snel en eenvoudig uw bestelling betalen. Klarna is dé online Zweedse betalingsmethode: uw overschrijving wordt (bijna) in real time door ons ontvangen. Handig voor bedrijven of Belgische klanten die snel hun bestelling geleverd wensen te krijgen. Meer informatie kunt u vinden op de website van Klarna.

 

Om uw betaling te valideren, moet u zich authenticeren via uw banktoepassing.

De EU-betalingsdienstenrichtlijn heeft nieuwe regels ingevoerd om het veiligheidsniveau voor onlinebetalingen te verhogen.

Uw betaling wordt geverifieerd met behulp van tweefactorauthenticatie (gedefinieerd door uw bank). Dit kan een per sms ontvangen code zijn, een uniek wachtwoord of een validatie die rechtstreeks in de applicatie van uw bank moet worden uitgevoerd.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw bank.

U bent succesvol ingeschreven